Fiasko

Digte, værker og tekster af otte mennesker, der er eller har været ramt af hjemløshed. Nogle af bidragene er blevet til i forbindelse med kunstprojektet Et hjem UDENFOR, som var et samarbejde mellem proje… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
80 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Digte, værker og tekster af otte mennesker, der er eller har været ramt af hjemløshed. Nogle af bidragene er blevet til i forbindelse med kunstprojektet Et hjem UDENFOR, som var et samarbejde mellem projekt UDENFOR og ARoS. Det gælder blandt andet Råbin Billes spejlværk, Fiasko, der bliver brugt som forside og titel på udgivelsen. Om værket siger Råbin Bille: ”Alle de kommentarer, som man får på gaden, dem tager man jo ind, så når folk råber ord som nasser eller taber efter dig, mens du for eksempel står og sælger Hus-Forbi, så er det lidt som om den person, du er, skrumper ind, indtil du til sidst føler dig, som den, de siger, du er – som en fiasko.” Ved at bruge Råbins spejlværk på forsiden sendes de ord tilbage mod det samfund, som har været ude af stand til at gribe sine udsatte medborgere, inden de endte på gaden, hvor de skriver fra her. 

For en gangs skyld er det ikke forfattere, digtere eller kunstnere, der skriver om hjemløshed udefra. Det er mennesker der er – eller har været – ramt af hjemløshed, som selv sætter ord på egne oplevelser og erfaringer. Samlet set præsenterer digtene et andet og mere nuanceret syn på hjemløshed, end det vi ellers møder.                

Produktdetaljer

Reference:b-9788799943234
Forfatter:Råbin Bille, Anonym, Anton, Katrine, Wilh., Ahmad, Daniel Valter og M.
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET