Arkader

ARKADER er Peter Nielsens 16. digtsamling. Peter Nielsen arbejder med den lange form i tre vildtvoksende og præcist registrerende tekster. De tre langdigte udgør sproglige søjlerækker mellem rum, som læseren ka… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
199,95 kr.
159,96 kr.
Bestillingsvare: Afsendes om 3-4 hverdage

Beskrivelse

ARKADER er Peter Nielsens 16. digtsamling.

Peter Nielsen arbejder med den lange form i tre vildtvoksende og præcist registrerende tekster. De tre langdigte udgør sproglige søjlerækker mellem rum, som læseren kan gå ind i eller passere forbi. De åbner sig for den opmærksomme læser, som vil finde iagttagelser og indsigter, der giver adgang til nye eller glemte bevidsthedsrum.

”I visse øjeblikke, måske når et par af blomsterne ser rigtig lykkelige og selvafklarede ud, fristes man til at give efter for svimlende fald. Sejle ud. Lade forandringer finde sted, navigationer stå åbne. Se tilbage på kølvandsstriben.
Hvordan den lukker sig som en dør. Den statiske orden; åbne en gammelrosa blikdåse af tid som har været gemt af vejen, lade den brede sig
blandt anden tid som endnu ikke har set sig om.
Notere sig at en dør går, at støvet danser lidt og at alle,
man troede var borte i spejlinger og formering,
vender tilbage.”
- Fra ARKADER

”… hører de til det mest stimulerende i den danske lyrik lige nu.”
- Jørgen Johansen, Berlingske Tidende


”Man skal være sprogglad, når man læser Peter Nielsens digte. Hvor vandringerne i hans buegange fører en hen, ja, det lader digteren gavmildt være op til den enkelte læser. Som det er tilfældet i al god kunst.”
- Ole Møller, Dagbladenes Bureau

Produktdetaljer

Reference:b-9788763811415
Forfatter:Peter Nielsen
Sprog:dan