Som ild

Den lettere forhutlede Anna bor alene med sin far. Hvert år nyder de sommeren i deres skur af et sommerhus på en lille ø i den svenske skærgård, Sländö.  Rigmandsdatteren Louise vil hellere holde… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
349,94 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Den lettere forhutlede Anna bor alene med sin far. Hvert år nyder de sommeren i deres skur af et sommerhus på en lille ø i den svenske skærgård, Sländö. 

Rigmandsdatteren Louise vil hellere holde byferie i Oslo med sin bedste veninde. Men nu har hendes far lige smidt 14 millioner efter et rustikt sommerhus på Sländö, og så står sommeren på fordækt familieidyl med vandski og rabarbertærter.

Anna og Louise kunne ikke være mere forskellige, men noget trækker dem alligevel mod hinanden som magneter. 

 

Som ild er en smuk, underfundig og intim beretning om at finde hinanden, når man ikke engang har fundet sig selv endnu. Om alle de svære følelser, som raser rundt i hovedet og kroppen, når man er ovre barndommen, men endnu ikke er blevet helt voksen. Og om at turde taget skridtet ud i det ukendte – for måske at komme nærmere sig selv.

 

Bogen handler om at bryde grænser: Grænsen mellem underklasse og overklasse er ikke den eneste barriere, de to piger skal overvinde. Anna er helt på det rene med, at hun er til piger, mens Louise nærmest bare antager, at hun er til fyre. Forfatteren Sara Lövestams beskrivelse af den første store forelskelse er uendeligt fin og nuanceret. 

Produktdetaljer

Reference:b-9788740612837
Forfatter:Sara Lövestam
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET