Skriv i sandet

Udvalgt til Årets ungdomsbog, Nordisk Biblioteksuge, november 2015. Vinder af Nordisk Børnebogspris 2011. "En rigtig god ungdomsroman. (...) Marjun Syderbø Kjelnæs fanger tonen af lavmælt desperation. Hun er … Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
199 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Udvalgt til Årets ungdomsbog, Nordisk Biblioteksuge, november 2015.

Vinder af Nordisk Børnebogspris 2011.

"En rigtig god ungdomsroman. (...) Marjun Syderbø Kjelnæs fanger tonen af lavmælt desperation. Hun er især god til alt det usagte. (...) Der er alvor og klarhed i disse historier fra udkanten af det danske rige." Steffen Larsen i Politiken. 5 HJERTER.

"Anbefalelsesværdig ... barsk og realistisk."  Dansk BiblioteksCenter

Vinder af Nordisk Børnebogspris 2011.

Tórshavn by night. Ti unge. En weekend. Ti fortællinger. 

Ungdomsroman fra Tórshavn. I ti kapitler følger vi fem piger og fem drenge i alderen 16-20 år og deres oplevelser over en weekend i Færøernes hovedstad. De ti unge kender ikke alle hinanden på forhånd, men deres veje krydses i løbet af weekenden, og de ti fortællinger - om forelskelse, jalousi, venskaber, familie, spiseforstyrrelser, mobning, misbrug, sex, homoseksualitet og religion - væves ind i hinanden.

"Skriv i sandet" tegner et facetteret billede af færøske unge i 2010’erne og deres tanker og længsler, problemer og konflikter, glæder og sorger.

Produktdetaljer

Reference:b-9788792286437
Forfatter:Marjun Syderbø Kjelnæs
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET