MindCraft

Højintens og humoristisk krimi om farlige fællesskaber og sektmiljøer   Da deres lærer myrdes, og klassens enspænder Storm forsvinder, beslutter redaktionen på skolebladet Kapow at undersøge sag… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
149,95 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Højintens og humoristisk krimi om farlige fællesskaber og sektmiljøer

 

Da deres lærer myrdes, og klassens enspænder Storm forsvinder, beslutter redaktionen på skolebladet Kapow at undersøge sagen.

Fifi, Walle, Ola og My følger sporene i retning af den sektlignende bevægelse MindCraft, som med omstridte metoder driver kostskoler for utilpassede unge.

Snart suges de fire ind i en verden af frygt, farlige fællesskaber og hemmelige ordener for at redde deres ven hvis han da vil reddes ...

 

Bogen om de fire skolekammerater, der beslutter sig for at redde deres tavse ven Storm er en stærkt humoristisk, men også højintens historie om farlige fællesskaber og om at udfolde sit fulde potentiale.

 

Forfatter Lars Henriksen (f. 1975) er uddannet journalist og er forfatter til flere bøger. MindCraft er hans skønlitterære debut. Han bor i Hvidovre med sin kone og to børn.

Produktdetaljer

Reference:b-9788740608779
Forfatter:Lars Henriksen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET