Julie og det knuste hjerte. Det kan kun blive værre

Franca Düwel er klar med tredje bind i den succesfulde tween-serie om Julie og hendes ret så komplicerede, men også underholdende liv. Denne gang bliver Julies forhold til kæresten Ben sat på en alvorlig prøve,… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
374,94 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Franca Düwel er klar med tredje bind i den succesfulde tween-serie om Julie og hendes ret så komplicerede, men også underholdende liv. Denne gang bliver Julies forhold til kæresten Ben sat på en alvorlig prøve, og kan kærligheden mon overleve, når jalousi, misforståelser og uforløste forventninger kommer til at fylde det hele? Som altid med Julie kan det kun blive værre …

Der er vendt op og ned på Julies liv. Hendes far er arbejdsløs, hendes mor er bitter, gudesmukke Jesper er flyttet ind i familiens hus, og Julie føler sig usikker i forholdet til Ben. Julie er overbevist om, at Jesper flirter med hende, og hun kan ikke lade være med at føle sig smigret og sole sig i opmærksomheden, selvom Ben ikke ligefrem er begejstret for, at Julies nye beundrer bor under samme tag som hende. Samtidig skal snart på klassetur til USA, og da Julie vil overraske ham og komme en gave i hans rygsæk, gør hun en frygtelig opdagelse, der vender op og ned på det hele og får Julie til at tvivle på forholdet og især sig selv.


Har Ben forventninger til deres forhold, som Julie ikke kan leve op til? Julie må lægge en masterplan, mens Ben er væk, og hun sætter alt ind på at blive en bedre og mere erfaren version af sig selv: Julie 2.0.


Tyske Franca Düwel (f. 1967) har igen skrevet en sjov og medrivende bog om nu 14-årige Julie, der ærligt og i dagbogsform fortæller om sit liv ned i mindste detalje, på godt og ondt, opture og nedture. Om skole, veninder, forældre, fremtidsdrømme, jalousi og kærlighed. Düwel formår at skrive i øjenhøjde med sin målgruppe og om temaer, som de fleste tweens og teens vil kunne identificere sig med og blive underholdt af.


I serien om Julie findes også Julie og Snehvide (Turbine, 2014) samt Julie og De sorte får (Turbine, 2016). 

Produktdetaljer

Reference:b-9788740613407
Forfatter:Franca Düvel
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET