Helgi Daner særudgave

Særudgaven indeholder bog incl. downloadkort til e-bog, lydbog og musik. Desuden medfølger 26 karakterkort til brug til de mange aktivitetsforslag i vedlagt hæfte, der også indeholder et fyldigt resumé af his… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
399,95 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Særudgaven indeholder bog incl. downloadkort til e-bog, lydbog og musik.

Desuden medfølger 26 karakterkort til brug til de mange aktivitetsforslag i vedlagt hæfte, der også indeholder et fyldigt resumé af historien.

Velkommen til særudgaven af Helgi Daner!

Min fortælling om Helgi Daner er mere end en bog. Bogen er hjertet i et univers af materiale, som jeg håber du får fornøjelse af. I dette hæfte kan du finde en række forslag til lege/spil, hvor du kan bruge de karakterkort, der følger med. Som du vil se, er du meget velkommen til selv at finde på andre måder at bruge mine forslag på. Der er f.eks. mange, der synes, det er rart at kunne se billederne af personerne, mens de læser.  

Du kan også læse bogen på 1 time! Jeg har nemlig skrevet et resumé af historien, som kan være fint at bruge, hvis du går i stå og lige skal lidt hurtigt henover et par afsnit - du kan selvfølgelig også snyde og læse slutningen … ;-) 

Til sidst er der en oversigt over alle de vigtigste personer, der optræder i bogen.

Produktdetaljer

Reference:b-9788792860422
Forfatter:Josefine Ottesen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET