Forfulgt!

”Jeg skævede hen imod ham, men han undgik øjenkontakt. Hans øjne så helt døde ud.     Det var, som om jeg ikke eksisterede.     Pludselig kom jeg i tanke om, hvad Tobias havde sagt… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
299,94 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

”Jeg skævede hen imod ham, men han undgik øjenkontakt. Hans øjne så helt døde ud.
    Det var, som om jeg ikke eksisterede.
    Pludselig kom jeg i tanke om, hvad Tobias havde sagt dagen før.
    Jeg har ingen bror.
    Det var sådan, jeg skulle straffes. Jeg fandtes ikke længere. Jeg var ingen.”

Emils bror tager ikke let på, at Emil gerne vil være kærester med en, som holder med deres ærkerivaler. Tilde og Emil vil gerne ses, men det er kun blevet sværere. Problemerne er hele tiden lige i hælene på dem, og Emils fodboldfanatiske bror er den værste af dem. Og den farligste. Da broren skal til at bevise sit værd  for at blive accepteret i inderkredsen af voldelige FCK-fans, bliver det for alvor farligt, for det går ikke med en lillebror, der hænger ud med fjenden. Og så er der lige den lille ting, som Emil skulle hjælpe broren med, og som han har fortrudt lige siden. For hvad sker der, hvis Tilde og hendes far finder ud af, at Emil var med til at ødelægge hans bil? Et overvågningskamera har nemlig opsnappet noget.
FORFULGT er anden del af tre i spændingsserien FANS!, som handler om fodbold, fans og ung kærlighed.

Forfatterne, som begge har skrevet mange børnebøger, har haft stor succes med serien i Norge, hvor anmelderne har rost serien for at være både spændende og troværdig.


Produktdetaljer

Reference:b-9788740602586
Forfatter:Arne Norlin, Andreas Palmaer
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET