En anden virkelighed

Hun vender sig for at klatre ned ad stigen, men i samme øjeblik får de fat i hende. Skarpe tænder hugger ud efter hendes ansigt, og kløer flår i tøj og kød. Gennem hele sit liv har Udda været plaget a… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
374,94 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Hun vender sig for at klatre ned ad stigen, men i samme øjeblik får de fat i hende. Skarpe tænder hugger ud efter hendes ansigt, og kløer flår i tøj og kød.


Gennem hele sit liv har Udda været plaget af hallucinationer og mareridt. Men en nat sker der noget, som ændrer hendes liv og hendes verdensbillede for altid. Hun drømmer om en kvinde, som flygter for sit liv på sporområdet ved Malmø Centralstation. Det bliver startskuddet til en jagt gennem Malmøs gader og huse, gennem nutid og fortid, hvor det er svært at skelne ven fra fjende, og hvor et eneste fejltrin kan blive et spørgsmål om liv eller død. Udda opdager en anden virkelighed langt fra det almindelige liv i Malmø. En verden, som befolkes af hamskiftere, orakler og magiske lodser – rivaliserende grupper, som alle er yderst interesserede i den sanddrømmende Udda.


Svenske Nene Ormes’ debutroman En anden virkelighed er en spændende, uhyggelig, erotisk og nyskabende svensk urban fantasy, som udspiller sig i Malmøs parallelverden.

Produktdetaljer

Reference:b-9788740607000
Forfatter:Nene Ormes
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET