Den største kunst er kærlighed

"Rap debut: Medrivende ungdomsbog (...) Bogen er ikke lang ... Men den har lige præcis det, der er nødvendigt."  Information   "En rørende og dramatisk historie."  Fortællingen.dk   Det… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
149 kr.
Bestillingsvare 3-4 hverdage

Beskrivelse

"Rap debut: Medrivende ungdomsbog (...) Bogen er ikke lang ... Men den har lige præcis det, der er nødvendigt."  Information

 

"En rørende og dramatisk historie."  Fortællingen.dk

 

Det er måske det sværeste af det hele. At hade en jeg elsker, og at elske en jeg hader. Jeg får ikke lov til at være i fred i hverken had eller kærlighed.

 

Peters forældre er skilt. Hans far er flyttet til udlandet, og Peter bor sammen med sin mor og sin nye stedfar. Stedfaren gør sit bedste for at være ven med Peter, men Peter er vred og frustreret, og han kan ikke holde ud at se en anden mand i sin fars sted.

 

Da Peters far kommer på besøg fra udlandet, finder Peter ud af, at hans mor og stedfar ikke har fortalt ham hele historien om skilsmissen. Han føler, at de har holdt ham for nar, og da klassen skal lave en opsætning af Shakespeares teaterstykke Hamlet, planlægger han en raffineret hævn.

 

Samtidig er klassens smukke pige, Louise, begyndt at vise interesse for ham - og det er svært at hade,  når kærligheden står foran én med udstrakte arme.

 

"Den største kunst er kærlighed" er første bog af tre om teenagerne Peter, Louise og Walid. Tjek også de to andre bøger i trilogien: "Elsker dig for evigt" og "Kærlighed på udebane".

Produktdetaljer

Reference:b-9788792286208
Forfatter:Claus Holm Thomsen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET