CYKOSE

CYKOSE er 1. bind i den anmelderoste danske YA-trilogi om Lulu og den til tider psykisk ustabile Mads. Cykose-trilogien, Cykose, Insania og Hypnosia, har fået stor international bevågenhed.  CYKO… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
149,95 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

CYKOSE er 1. bind i den anmelderoste danske YA-trilogi om Lulu og den til tider psykisk ustabile Mads. 

Cykose-trilogien, Cykose, Insania og Hypnosia, har fået stor international bevågenhed.  

CYKOSE blev i den franske udgave "À la Folie" nomineret til den prestigefyldte franske bogpris ”LE PRIX DES INCORRUPTIBLES 2015”, som den første danske roman nogensinde.

Bøgerne er psykologiske gysere, der lægger sig i spændingsfeltet mellem den rene realisme og det paranormale. 

Er der mere mellem himmel og jord, eller er det hele bare noget, der foregår i forstyrrede teenagehjerner, som i forvejen er optaget af store, eksistentielle tanker? Kan Psyko-Mads med de dragende øjne og den skræmmende fortid se de døde, eller er han bare dybt psykotisk? 

Han går på skolens C-spor og bærer øgenavnet Psyko-Mads, fordi han efter sigende har været indlagt på "den lukkede" flere gange. 

Lulu derimod er en ”almindelig” teenager med et problem - hun drømmer hver nat om en lille pige, som vil i kontakt med hende. Indimellem føles det, som om pigen er virkelig og befinder sig inde på Lulus værelse.

Lulu tror, hun er ved at blive bindegal - lige indtil hun møder Psyko-Mads, som tilsyneladende virkelig ER gal. Han siger, han kan se en lille pige ved siden af hende. Kan han det? Eller er han virkelig dybt psykotisk? Han er i alt fald dybt fascinerende med sit kulsorte hår og de grønne og blå "Bowie-øjne." 

Lulu er draget af Mads og af de ting, han ser. Eller ikke ser ... Og hvad har bombningen af Den Franske Skole med det hele at gøre? 

Da Lulu først har sagt ja til PsykoMads og hans "evner" er der ingen vej tilbage!

Målgruppe: Young Adults + New Adults

CYKOSE er udkommet i Frankrig  (À LA FOLIE) pitchet ind i en lang  række lande via det franske forlag Bayard Editions. 
INSANIA - 2. Bind i serien er udkommet i Frankrig under titlen L'Île INTERDITE.


Produktdetaljer

Reference:b-9788793273320
Forfatter:Birgitte Lorentzen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET