Cykose-trilogien

Cykose-trilogen  Indeholder Birgitte Lorentzens anmelderoste, psykologiske thrillere: CYKOSE, INSANIA og HYPNOSIA.  Ungdomsserien om Lulu og Mads er superspændende og velskrevne psykologiske gys, der … Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
249 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Cykose-trilogen  Indeholder Birgitte Lorentzens anmelderoste, psykologiske thrillere: CYKOSE, INSANIA og HYPNOSIA. 

Ungdomsserien om Lulu og Mads er superspændende og velskrevne psykologiske gys, der balancerer på kanten af hverdagens realisme og det overnaturlige.Måden at få uhyggen frem på minder om Bjarne Reuters, skyggernes hus, 2007. Stemningen og uhyggen kan desuden minde om Keplers krimier for voksne, især Ildvidnet, 2012. / Uddrag fra lektørudtalelse, Mette Trap.

 

 En hamrende effektiv thriller fra en forfatter, der ved, hvordan kagen skal skæres både sprogligt og sprængfarligt … Handlingen glider ubesværet frem på bølger af fortidig mystik og turbulent samvær …Og Lulu og Mads er levende mennesker med knuder og knaster. Stærkt. / Steffen Larsen, Politiken om Hypnosia . 

 

Hypnosia er nøjagtig lige så spændende og uhyggelig som de første to bøger i serien. Det er en af den slags bøger, der sluges i en stor velsmagende mundfuld. Tag den med på stranden, i sommerhuset, i campingvognen eller smæk numsen i din yndlingslænestol og tag med Mads og Lulu på eventyr. Hvis du tør… / Rikke Dyrhave, Æseløre. 

 

Cykose er blevet nomineret til den franske bogpris, Le Prix des Incorruptibles 2014/2015 under den franske titel, À la Folie. Det er den første danske roman, der har opnået den hæder.  Vinderen offentliggøres i juni 2015. Insania udkom i efteråret 2014 i Frankrig under titlen L’Île Interdite. 

This Danish novel is Sixth Sense meets Stieg Larsson for teens! / Rights People, amerikansk agentur. 

Honnêtement, j'ai A-DO-RE ce livre … Bref, un super livre ! / Marshoo Bookode

Læs mere på  www.bookbooks.dk  / www.birgittelorentzen.dk

Produktdetaljer

Reference:b-9788793273993
Forfatter:Birgitte Lorentzen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET