Det kilder!

Hvorfor kilder det så dejligt, når jeg rører ved min tissemand? Hvorfor må jeg ikke snakke om det? Hvad betyder fisse? Hvorfor kommer der blod ud af min mors numse? Hvordan bliver de små børn lavet?  … Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
149 kr.
Bestillingsvare 3-4 hverdage

Beskrivelse

Hvorfor kilder det så dejligt, når jeg rører ved min tissemand?

Hvorfor må jeg ikke snakke om det?

Hvad betyder fisse?

Hvorfor kommer der blod ud af min mors numse?

Hvordan bliver de små børn lavet?

 

Børn er seksuelle væsner, men med en anderledes seksualitet end de voksne. De voksnes frem­mede og ufor­stå­e­lige seksualitet møder børnene overalt. På plakaten ved busstoppestedet, på forsiden af magasinet ved kassen i supermarkedet, som graffiti i det offentlige rum og i tv og film. Børn ser, undrer sig, og spørger – måske! Når de gør, skal de have svar på deres spørgsmål – de rigtige svar.

 

Måske har de voksne, de kan spørge. Måske ikke.

 

Det kilder!er lavet til børn i begge situationer. Bogen fortæller om vennerne Johanne og William på 6-7 år, der leger sygehus og bliver kærester – men ikke kysse-kærester – og de forsøger at få svar på spørgsmål om sex, forplantning og køn hos forældre og søskende.

 

Bogen er skrevet af Janne Hejgaard, som har 25 års erfaring med at skrive om sex for børn i alle aldre. Tegningerne er lavet af Jan Solheim, som har skabt et billedunivers, der gør det muligt for både børn og voksne at gå på opdagelse og hente netop de spørgsmål og svar, som svarer til den undren, som er aktuel for barnet lige nu.

Produktdetaljer

Reference:b-9788778878021
Forfatter:Janne Hejgaard
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET