Ulven

”Jeres søn har en ondartet svulst, som skal fjernes så hurtig som muligt. Først skal han opereres og bagefter vil vi behandle med kemoterapi.”  Ulven er en helt igennem vidunderlig og livsbekæftende bø… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
149,95 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

”Jeres søn har en ondartet svulst, som skal fjernes så hurtig som muligt. Først skal han opereres og bagefter vil vi behandle med kemoterapi.” 

Ulven er en helt igennem vidunderlig og livsbekæftende børnebog, hvor vi følger 10-årige Sebastian, der på sin fødselsdag bliver indlagt på Rigshospitalets børnecancerafdeling med kræft i knæet. Sebastian er vred og isolerer sig,                 men en bog om Sioux indianerne ændrer alt for ham. Fra nu er han en farlig kriger, der kæmper over og besejrer sin fjende kræften med hjælp fra sit totemdyr, Ulven. 

Ulven har solgt 50.000 eksemplarer i forfatterens hjemland Belgien, hvor den også har vundet konkurrencen om den bedste bog til børn i alderen 8-12 år.) 

Sophie Swerts Knudsen er belgier, men dansk gift og bosiddende i Danmark. Inspirationen til bogen fik hun fra en dokumentar udsendelse om Rigshospitalets børnecancerafdeling, og nu kommer ”Ulven” endelig på dansk. Sophie Swerts Knudsen har besluttet at hele overskuddet fra salg af bogen skal gå ubeskåret til Børnecancerfonden. Forlaget EgoLibris sponserer udgivelsen, ligesom flere andre sponserer deres tid og kræfter på at få bogen udgivet så billigt som muligt, således at overskuddet kan blive så stort som muligt. 

Sophie Swerts Knudsen underviser i Akademisk Engelsk på Københavns Universitet. I sin fritid kan hun ikke lade være med at skrive og første bind i en serie om vikingedrenge Ulf er allerede skrevet og udkommer om kort tid her på forlaget

Produktdetaljer

Reference:b-9788793091580
Forfatter:Sophie Swerts Knudsen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET