Tage får et kæledyr

De har sagt i børnehaven, at Tage er ensom. Men det passer slet ikke. Han har sin usynlige ven, Horisont, med alle steder. Tages forældre beslutter at give Tage et kæledyr. Det bliver en hundehvalp, for sådan … Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
149,95 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

De har sagt i børnehaven, at Tage er ensom. Men det passer slet ikke. Han har sin usynlige ven, Horisont, med alle steder. Tages forældre beslutter at give Tage et kæledyr. Det bliver en hundehvalp, for sådan en har hans mor altid ønsket sig. Tage er ikke særlig glad for den hund, og Horisont er da slet ikke. Han finder på de særeste ting at plage den med. Mor kalder den Lille Skat. Tages mor og far bliver enige om at give ham en lillesøster. Hvad mon Tage siger til det? Hvad er det, der sker en varm sommerdag, når Tages badebukser stritter på stranden? Horisont synes fløjteme, det er flot. Men hvad synes mor og far? Tage får et kæledyr er bog nr. 2 om Tage og Horisont. Læs den for de 4 til 8-årige.                

Uddrag af bogen  
Tage sidder inde hos sig selv og får bank i 31 af Horisont. 
Du er fløjteme ikke god til 31, siger Horisont. 
Jeg vil lære det, siger Tage. 
Så stikker far hovedet ind. 
Vi skal i byen nu. 
Fint, siger Tage. 
Han kan se, han er ved at tabe igen. 
Goddag, siger Tages far. 
Vi vil se på et kæledyr. 
Vi har lidt af hvert, siger dyrehandleren.

Om forfatteren 
Lene Lehnskov begyndte at skrive i 1970’erne, dog mest til skrivebordsskuffen. I 2014 blev hun folkepensionist, og så blev der tid til at skrive endnu mere.        

Produktdetaljer

Reference:b-9788771903478
Forfatter:Lene Lehnskov
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET