Stjerneklart, Sally!

Sally ønsker sig en stjernekikkert. Heeeelt vildt meget! Det er det eneste ønske på hendes ønskeseddel til jul, og det er virkelig vigtigt, at hun får en. Men så opstår en megakrise: Mor har besluttet,… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
287,44 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Sally ønsker sig en stjernekikkert. Heeeelt vildt meget! Det er det eneste ønske på hendes ønskeseddel til jul, og det er virkelig vigtigt, at hun får en. Men så opstår en megakrise: Mor har besluttet, at de ikke skal have julegaver i år. I stedet skal hele familien have en eller anden åndssvag og hemmelig og helt sikkert dødkedelig oplevelse sammen. 

Sallys bedste ven, Rakel, har et råd: Søde børn får gaver. Så Sally bliver altså nødt til at være super sød! Nu gælder det om at være universets sødeste barn og få dem til at ombestemme sig. Men der er ret meget, som kan gå galt. Og åh, nej, nu er hamsteren Minus stukket af!

 

Stjerneklart, Sally! er skrevet af Anna Ehn og Mia Öström og illustrerer af Jenny Karlsson. Sammen har de bedrevet denne skøre, søde og sjove historie om  Sally, hendes familie og verdens største juleønske. En historie fuld af energi, humor og farver, som mange børn vil kunne genkende. Hvem har ikke ønsket sig noget så inderligt, at alt andet var ligegyldigt?

Bogen er første del i en serie og kan bruges som både begynderlæsning og højtlæsning

Produktdetaljer

Reference:b-9788740610789
Forfatter:Anna Ehn og Mia Öström
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET