Solskinslandet

Følg søskendeparret Silke og Oscar samt deres kammerat Tommy på deres vandring op ad den flotte regnbue til Solskinslandet. De har følgeskab af Tommys hund ’Pip’, som hele tiden mister sin røde bold.   O… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
99 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Følg søskendeparret Silke og Oscar samt deres kammerat Tommy på deres vandring op ad den flotte regnbue til Solskinslandet. De har følgeskab af Tommys hund ’Pip’, som hele tiden mister sin røde bold.  

Oppe i Solskinslandet er det børnenes tur til at miste, da Pip pludselig løber afsted, og så starter eventyret. Lykkes det mon at finde Pip igen og få ham med hjem?  

På deres færd får de følgeskab af det lille væsen Svip, der lover at hjælpe børnene, hvis de så til gengæld hjælper ham med at komme ind til Prinsesse Solsikke. Prinsessen holdes nemlig fanget på det magiske slot af beboere fra Rævedalen. En færd som kræver mod, men også et magisk drys ’glæde’.  

En magisk og eventyrlig verden i alle regnbuens farver venter de tre venner og hunden Pip.      

FORLAGETS BESKRIVELSE:  

Hvor ofte fascineres vi ikke selv af regnbuens forunderlige tilstedeværelse på himlen? Måske har du selv, som barn, hørt historier om den krukke af guld, der findes for enden af regnbuen.  

Denne fascination har forfatteren taget med i sit eventyr om Solskinslandet. Landet for enden af den store, smukke regnbue, som efter en gråvejrsdag bryder frem på himlen og inviterer med sine strålende farver tre venner til at jagte oplevelser helt på egen hånd. Et ’børnenes verden’ helt alene, på jagt efter eventyr, og hvor mod afprøves, venskaber opstår, og nysgerrighed får lov at udfolde sig. Tilbage sidder læseren og tænker på, om ’krukken med guld’ mon alligevel findes for enden af regnbuen, eller eventyret blot har været tre børns fantasi? Denne hemmelighed er det kun dit barn, der kender svaret på.  

Et dejlig og hjertevarmt eventyr, som er velegnet til højtlæsning sammen med dit barn, og som giver anledning til god samtale.  

45 sider, heraf 6 sider til farvelægning, som derved gør bogen til dit barns helt eget personlige.  

Til aldersgruppen ca. 5-8 årige.  

Bogens forfatter er certificeret coach og skriver bøger med positivt fokus.

Produktdetaljer

Reference:b-9788793378032
Forfatter:Malene Rossau
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET