Søslangen Zif

Da Aske og Eg vil ud til troldmandens hemmelige ø for at se til hans drage, kommer troldmanden - og tre onde også derud. Mon de stjæler flyvefedtet?Om universet i ”Troldmandens Flyvefedt”: Bøgerne fo… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
40 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Da Aske og Eg vil ud til troldmandens hemmelige ø for at se til hans drage, kommer troldmanden - og tre onde også derud. Mon de stjæler flyvefedtet?
Om universet i ”Troldmandens Flyvefedt”: 
Bøgerne foregår i en eventyrskov, hvor de rare skovfolk bor i hytter oppe i træerne. Alle, der bor i skoven har brug for flyvefedt for at komme omkring i skoven. Det er nemlig kun, når man har en portion flyvefedt, og smører sig med dette, at man kan flyve, og dermed komme omkring på den lettest mulige måde. 
Flyvefedtet kan kun laves af troldmanden Ozman, der derfor er en vigtig person i bøgerne. Desværre er der en række onde kræfter, der prøver at få fat i flyvefedtet til onde formål. 
Hovedpersonerne, Aske og Eg, kommer ud for mange eventyrlige og farlige oplevelser i deres bestræbelser på at undgå, ar flyvefedtet falder i de forkerte hænder. 
Bøgerne bygger på fantasy-genren og er endnu et fantasifuldt bidrag til at øge børns læselyst af børnebogsforfatteren Bent T. Lund. 
Bøgerne er illustreret i farver af Keld Petersen. 

- Hver bog er på 24 sider i A5 format i farver. 
- -Hver bog indeholder en selvstændig, afsluttet historie, og bøgerne kan læses i vilkårlig rækkefølge. 
- Alle 10 bøger har en lix på 6.

Produktdetaljer

Reference:b-9788777194009
Forfatter:Bent T. Lund
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET