Øgledronningens forbandelse

"En lovende, tempofyldt historisk fantasy-serie." - Dansk BiblioteksCenter "Sproget er levende og varieret, og historien er spændende og befolket med personligheder. (...) Bogen ville egne sig fortrinligt til … Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
199 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

"En lovende, tempofyldt historisk fantasy-serie." - Dansk BiblioteksCenter

"Sproget er levende og varieret, og historien er spændende og befolket med personligheder. (...) Bogen ville egne sig fortrinligt til en filmatisering." - Folkeskolen

Pst! Har du hørt, at der findes alfer og feer i København? Og ved du, at København er fuld af tidshuller, som du skal passe på ikke at falde ned i?  

En dag forsvinder Margrethe Hatts far, arkæologen Gustav Hatt. Snart viser det sig, at han er blevet kidnappet gennem en tidskanal og nu sidder nede i det mørkeste fangehul på biskop Absalons borg omkring år 1170.  

Sammen med sin morfar, Archibald Hatt, og hendes to venner, Thea og Sigurd, følger Margrethe efter i morfarens tidsmaskine. I middelalderens København møder de kongesønnen Knud og finder ud af, at den onde Øgledronning er brudt ud af Tidens Glas og nu forsøger nu at få magten over tiden. Og hendes medsammensvorne, fyrst Morton, er ved at tilrane sig den danske trone fra kong Valdemar.  

Med hjælp fra alfer, feer, en enkelt drage og andre væsner tager børnene kampen opmod de onde magter. 

Hanne Fabricius er arkæolog og har udgivet flere bøger om middelalderens København. Øgledronningens forbandelse er hendes første børnebog. 

Første bog i serienTIDSDETEKTIVERNE - www.tidsdetektiverne.dk

Produktdetaljer

Reference:b-9788792286215
Forfatter:Hanne Fabricius
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET