N3XUS, Sort Læseklub

Dette er en flergangsbog, der kan bruges som et supplement til danskundervisningen på mellemtrinnet og i udskolingen. Få adgang til N3XUS "Fremtiden. En gang talte alle om den. Så kom katastroferne og krigene."… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
309,38 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Dette er en flergangsbog, der kan bruges som et supplement til danskundervisningen på mellemtrinnet og i udskolingen.

Få adgang til N3XUS

"Fremtiden. En gang talte alle om den. Så kom katastroferne og krigene."

Sådan starter Emil Blichfeldts og Tom Kristensens tempofyldte og dystopiske fortælling N3XUS.

Nasim ligner en helt almindelig dreng. Men det er han ikke. Han fragter vigtig information fra klanerne. Det gør ham til et mål for fjender. Så han er parat til at slå igen. En dag møder han den mystiske hacker Kira, som fra starten giver Nasim problemer. Sammen må de flygte fra en fjende, der er stærkere end noget, de har oplevet før. N3XUS er på alle måder en moderne tween-bog, der med sit udfordrende brug af billeder og tekst hele tiden aktiverer læseren på en ny og interessant måde. Der er meget at komme efter på alle niveauer.

Forfatter og illustrator
Bogen er skrevet og tegnet af Emil Blichfeldt og Tom Kristensen. Emil Blichfeldt lever af at anmelde, skrive, udgive og blogge om børne- og ungdomslitteratur, herunder god horror. Han er blandt andet kendt for serien Jonny Nekrotic. Tom Kristensen er uddannet fra Designskolen i Kolding, med en bachelor i grafisk design, og har vundet flere priser for sin streg, blandt andet en pris for året horrorudgivelse 2013.

Sort Læseklub
N3XUS er henvendt til læsere fra 11 år og udkommer i serien Sort Læseklub, som er læsepædagogisk bearbejdede titler. Der findes flere gode bøger til målgruppen i samme serie. Bogen har lix 20. Der er udarbejdet gratis læseforståelsesopgaver til bogen, der kan downloades på laeseklub.alinea.dk.

Produktdetaljer

Reference:b-9788723525123
Forfatter:Emil Blichfeldt
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET