Muffinklubben - venskab på prøve

Verdens sødeste pigebande er tilbagePigerne fra Muffinklubben er tilbage i en ny historie, hvor deres venskab sættes på prøve.Mirandas mor har bestemt, at Miranda skal gå til ballet. Den ide er Miranda slet ikk… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
324,94 kr.
Bestillingsvare 3-4 hverdage

Beskrivelse

Verdens sødeste pigebande er tilbage

Pigerne fra Muffinklubben er tilbage i en ny historie, hvor deres venskab sættes på prøve.

Mirandas mor har bestemt, at Miranda skal gå til ballet. Den ide er Miranda slet ikke med på. Hun skal i hvert fald ikke proppes i et lyserødt tylskørt lige som de andre dansepiger. Heldigvis er de andre piger fra Muffinbanden – Lin, Tamtam og Lulu – klar til at hjælpe Miranda ud af den kritiske balletsituation.
Men da Ines fra igernes klasse blander sig, bliver venskabet mellem de fire muffinpiger sat på prøve, og Miranda ender i en frygtelig knibe … Mon Muffinbanden får løst problemerne?

Muffinbanden er hyggelige og sjove bøger til børn, der er begyndt at læse selv. De er delt ind i korte kapitler og krydret med en masse fine illustrationer. Bagerst i bogen er der en nem og lækker opskrift på chokoladekugler, der er lidt sunde – for i Muffinklubben løses der problemer, holdes sammen og bages.

Produktdetaljer

Reference:b-9788740614428
Forfatter:Katja Alves
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET