Milas store spring

Springstævner, rosetter og pokaler? Det er ikke noget, der siger Mila noget – tror hun i hvert fald. Men da hun mod sin vilje bliver elev på ridekostskolen Ø-lykke, finder hun ud af, at hun er et sandt naturtal… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
299,94 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Springstævner, rosetter og pokaler? Det er ikke noget, der siger Mila noget – tror hun i hvert fald. Men da hun mod sin vilje bliver elev på ridekostskolen Ø-lykke, finder hun ud af, at hun er et sandt naturtalent. Og da hendes hest, Adesso, viser sig at elske at springe, begynder Mila pludselig at interessere sig for undervisningen. 

Men Mila må kæmpe med misundelige skolekammerater og rideteknik, inden hun kan gøre sig håb om at starte sit første springstævne. Heldigvis får hun også nye venner, der kan hjælpe hende godt gennem alt det nye.

Milas store spring er en drøm af en ridepigebog. Her er både drama, søde ponyer, flotte heste, stævnedrømme og ridelykke. Mila er fuld af gåpåmod og livsglæde, og selvom hun ikke altid følger reglerne, ender det hele godt til sidst. Hun er nemlig en pige med ben i næsen, og så elsker hun heste!

Produktdetaljer

Reference:b-9788740615319
Forfatter:Emma Norden
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET