Manden der hadede børn

5 stjerner. “… en nervepirrende og underholdende krimi ... fænger fra start til slut.” -  Børnenes Bøger."Det går over stok og lava i denne muntre krimi. (…) Det er umuligt ikke at holde af historien … Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
149 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

5 stjerner. “… en nervepirrende og underholdende krimi ... fænger fra start til slut.” -  Børnenes Bøger.

"Det går over stok og lava i denne muntre krimi. (…) Det er umuligt ikke at holde af historien … for Leifsson skriver med hjertet og et smørret grin. (…) Thórarinn Leifsson er ikke bange for at forskrække børn. Men han er også sjov.”- 4 hjerter. Politiken.

“Velskrevet, spændende, skørt og opfindsomt. … veloplagt og spændende fortælling, som vil fange såvel drenge som piger. Anbefales klart.”
– Dansk BiblioteksCenter

“... yderst veloplagt ... sjovt, opfindsomt og anderledes”- Weekendavisen


Børnekrimi fra Island. En seriemorder, der slår unge drenge ihjel, er løs i Reykjavik. Byen er i panik, og politiet udsender et påbud om, at børn under 16 år kun må færdes ude sammen med voksne.

Omkring samme tid flytter en mystisk lejer og hans hæslige lille hund ind i huset hos den 12-årige Sylvek og hans bedstemor. Lejeren siger, at han hader børn, og Sylvek får mistanke om, at han har forbindelse til mordene på de unge drenge og begynder at udspionere ham.

Men det hele tager hurtigt en uventet drejning og udvikler sig til en farlig affære, hvor vi blandt andet møder den skaldede kriminalassistent Blakkmann, der ikke kan tåle at se blod, en talende kat og nogle frygtindgydende, steroidpumpede væsner fra Reykjaviks underverden.

Thórarinn Leifsson er en af Islands mest originale og succesrige børnebogsforfattere, og hans humoristiske, spændende og småskøre børnebøger er oversat til flere sprog. På dansk er tidligere udkommet Fars store hemmelighed og Bedstemor Huldas bibliotek.

Produktdetaljer

Reference:b-9788792286871
Forfatter:Thorarinn Leifsson
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET