Magnus’ punkerhår

Magnus’ punkerhår er en bog med små rimhistorier, som handler om nogle af de ting i livet, der kan være svære at opleve eller at tale om. Temaerne i historierne er: at se anderledes ud, blive bange for det frem… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
149,95 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Magnus’ punkerhår er en bog med små rimhistorier, som handler om nogle af de ting i livet, der kan være svære at opleve eller at tale om. Temaerne i historierne er: at se anderledes ud, blive bange for det fremmede, begravelse, ikke at turde, at skulle sige noget svært, skældud og skilsmisse.

Når børn skal bearbejde svære oplevelser og følelser, har de typisk glæde af at dele dem og at genkende dem gennem andres historier som for eksempel personerne i denne bog. At inspirere til at komme i børnehøjde, at søge hjælp til det svære og at handle rigtigt kan være svært, men intentionen er, at historierne kan inspirere i den retning. Bogen henvender sig til børn og deres forældre, pårørende, lærere eller pædagoger, der står over for at skulle hjælpe børn godt igennem de svære ting ved at tale med dem om det.    

 

Uddrag af bogen
Den store mand sidder dér og græder.
Magnus beslutter: ”Jeg flygter ingen steder!
Jeg må hjælpe manden,
det er ikke sjovt med skrammer i panden.

”Mor ser Magnus, da han går hen og hjælper Clemme.
Han trøster ham med blød og venlig stemme.

Clemme rejser sig og kigger lidt på Magnus
og den vilde hanekam.
”Undskyld,” siger han og smiler – ”det vilde hår skræmte mig
– det var en skam.

Jeg troede, du var en rigtig forbryder.
En barbar med det hår – derfor tog jeg min skyder.

Fra i dag vil jeg ikke mere lade mig snyde!” siger Clemme.
”Jeg vil lære folk at kende, før jeg tænker, de er slemme!”      

 

Om forfatteren
Joan Bach Poulsen (f. 1962) er opvokset i Himmerland. Hun kommer fra et hjem fyldt med fortællinger og har både lyttet til og selv fortalt rigtig mange af slagsen. Denne fortælletradition og mødet med hundredvis af børnefamilier og skolebørn gennem sit arbejde som sundhedsplejerske har inspireret til denne bog.

Lisbet Winther (f. 1959) er grafisk designer og har illustreret bogen med sine sort-hvide tegninger, som med deres mange detaljer giver et fint oplæg til samtale og underbygger de enkle historier.

Produktdetaljer

Reference:b-9788793420229
Forfatter:Joan Bach Poulsen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET