Knoglerød IF

Ny letlæst bog om Knoglerød IF er klar til udgivelse. Og drengene fra Knoglerød IF er klar til at tvære modstanderne fra Kaksvig ud.Det er tid til årets lokalopgør. Kampen skal stå på Knoglerød Stadion, hvor mo… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
324,94 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Ny letlæst bog om Knoglerød IF er klar til udgivelse. Og drengene fra Knoglerød IF er klar til at tvære modstanderne fra Kaksvig ud.

Det er tid til årets lokalopgør. Kampen skal stå på Knoglerød Stadion, hvor modstanderne fra Kaksvig ankommer i en bus, der ligner et krydstogtskib. Med i bussen har de turneringens bedste angriber og spiller. Det er lagt op til et brag af en kamp.

Knoglerød får den værst tænkelige start på kampen: Målmandens Sahirs lykkehandsker er blevet stjålet. Er det en af dem fra Kaksvig, der har taget dem?

Lars Mæhle står bag teksterne i letlæsningsbøgerne om Knoglerød, mens Steinar Moldestad står bag de sjove illustrationer, der er med til at understøtte forståelsen.
TURBINE Forlaget har tidligere udgivet fire andre bøger om Knoglerød IF, der har en stor fanskare blandt fodboldglade børn.

Bogen udkommer d. 1. juni 2017

Produktdetaljer

Reference:b-9788740615937
Forfatter:Lars Mæhle
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET