Kalle og Palle udenfor

Kalle og Palle udenfor  - En sær håndbog om alt det sjove, man kan lave udenfor.      Ny supersjov og supertempofyldt bog om Kalle og Palles utrolige eventyr.    Kalle og … Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
311,25 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Kalle og Palle udenfor 
- En sær håndbog om alt det sjove, man kan lave udenfor.     

Ny supersjov og supertempofyldt bog om Kalle og Palles utrolige eventyr.   

Kalle og Palle er brødre, og de opfører sig indimellem lidt underligt. De kommer nemlig fra Særlinge, hvor man gør tingene lidt anderledes. Kalle og Palle udforsker vores forunderlige verden med masser af gåpåmod og nysgerrighed, og de er altid klar til at tage på nye eventyr.    

Med de fantastiske tip fra Kalle og Palles håndbog bliver selv den mest beskedne have forvandlet til en skueplads for storslåede eventyr. Drengene fra Særlinge giver den med garantis mest grundige – og særeste – vejledning i, hvordan man for eksempel bygger en hule, laver en snemand, plasker i en vandpyt og klatrer i træer. Så lad os se at komme udenfor!   

I samme serie findes titlerne: Kalle og Palle på arbejde, Kalle og Palles sære opfindelser, Kalle og Palle som superhelte og mange flere. Kalle og Palle er også på eventyr i søsterserien om Vera.

Produktdetaljer

Reference:b-9788771412178
Forfatter:Aino Havukainen, Sami Toivonen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET