Kalle og Palle, så er der mad!

En sær håndbog til alle dem, der engang har spis, spiser lige nu eller har planer om at spise. Nu tager de skøre unger, Kalle og Palle, os med på en supersjov og superinformativ tur gennem madens univ… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
337,44 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

En sær håndbog til alle dem, der engang har spis, spiser lige nu eller har planer om at spise.

Nu tager de skøre unger, Kalle og Palle, os med på en supersjov og superinformativ tur gennem madens univers.

Væltet og spildt mad verden over. De mest almindelige problemer, når man smører en mad. Identifikation af udlangeren. Smagsfærdigheder i kung fu-stil. Det er den slags informationer, Kalle og Palle introducerer læseren for. Og det er jo vigtig viden!

Fordøjelsessystemet bliver gennemgået. De 22 frugter og grøntsager, som det er sværest at huske navnet på, bliver også listet op. Gyldige grunde til IKKE at komme til bordet, når der bliver kaldt, findes også i bogen.

Kalle og Palle er brødre, og de opfører sig indimellem lidt underligt. De kommer nemlig fra Særlinge, hvor man gør tingene lidt anderledes end her hos os. Kalle og Palle udforsker vores forunderlige verden med masser af gåpåmod og nysgerrighed, og de er altid klar til at tage på nye eventyr.

Kun til udvortes brug. Egnet til voksne og børn. Nem at nyde og fordøje.

Duoen fra Særlinge har tidligere været på eventyr sammen i rummet, udenfor og i børnehaven. De har også studeret superhelte og sære opfindelser. Derudover optræder de også i bøgerne om Vera, der besøger bondegården og køkkenet. Alle bøgerne om deres finurlige univers er udgivet hos Turbine.

Produktdetaljer

Reference:b-9788740606768
Forfatter:Aino Havukainen & Sami Toivonen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET