Julevals

”Julevals” er en musikalsk og poetisk billedbog for alle børn og voksne.  ”Julevals” er et digt om julestemningen, om håbet om en hvid jul, om drømmen om at møde julemanden, om ønsket om fælles aktiviteter… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
150 kr.
Bestillingsvare 3-7 hverdage

Beskrivelse

”Julevals” er en musikalsk og poetisk billedbog for alle børn og voksne.  

”Julevals” er et digt om julestemningen, om håbet om en hvid jul, om drømmen om at møde julemanden, om ønsket om fælles aktiviteter i familien og selvfølgelig om børnenes julegaveønsker og spændingen frem til juleaften.  

Bogen er ledsaget af farverige illustrationer og panoramaer, som imponerer børnene og vækker glade følelser hos børnene og de voksne. Illustrationerne er detaljerede og hjælper små børn med at forstå ordene i digtet og til at lære versene udenad. Illustrationerne er på den samme tid naturalistiske billeder af dansk vinternatur og eventyrlige billeder fra nissernes og julemandens verden.   

Til bogen medfølger en CD med digtet sat til musik og nodehæfte med sangstemme med becifring.   

CD’en indeholder også en instrumental variant af julevalsen, som gør det let at synge sangen sammen med børnene enten der hjemme eller i børnehaver og daginstitutioner. 

Bogen er velegnet til højtlæsning, selvlæsning og til sang og rytmisk dans sammen med børnene. Derudover er bogen god som pegebog for de mindste. 

Produktdetaljer

Reference:b-9788799819010
Forfatter:Svetlana Holsted-Sandgreen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET