Jeg er Frankenstein

  Kom nu, Frank. Rejs dig op. Du må væk herfra … Med min hånd støtter jeg mig til bordet og kommer på benene. Men der er noget galt. Det er ikke min hånd, der støtter sig til bordet. Det er en vo… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
299,94 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

 

Kom nu, Frank. Rejs dig op. Du må væk herfra … Med min hånd støtter jeg mig til bordet og kommer på benene. Men der er noget galt. Det er ikke min hånd, der støtter sig til bordet. Det er en voksen mands. Der sidder en voksen mands arm fast til min skulder!

 

En mystisk mand jagter Frank og hans familie i bil. Pludselig brager en modkørende bil ind i dem, og alt bliver mørkt. Da Frank som den eneste vågner op efter ulykken er alt forandret. Hans krop er fyldt med ar, og i hans brystkasse sidder en mærkelig metaltingest med knapper. Frank er blevt forvandlet til Frankensteins monster. Men hvem har gjort det mod ham? Og hvorfor?

 

Frank er fast besluttet på at få hævn og lidt efter lidt finder han ud af, at det hele drejer sig om den forskning, hans far bedrev før sin død. Men det er ikke så let at finde hoved og hale i det hele. Hvem kan Frank stole på? Og hvem er kun ude på at udnytte ham?

 

Jeg er Frankenstein er en letlæst, illustreret thriller inspireret af romanklassikeren Frankenstein. Den er skrevet af Bjarke Schjødt Larsen, der er cand.mag. i dansk fra Københavns Universitet og har læst på Forfatterskolen for Børnelitteratur.

Hans billedroman City Surfer udkom i foråret 2014 på forlaget Turbine.

 

De uhyggelige og flotte illustrationer er lavet af illustrator Nathascha Friis.

Produktdetaljer

Reference:b-9788740610895
Forfatter:Bjarke Schjødt Larsen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET