Hej Gud og alle engle

Gud er en god lytter - lær dit barn at tale med Gud! I bogen er der plads til at barnet både kan skrive, tænke, tegne og tale.  Børn tænker over livets store spørgsmål og har brug for fortrolige at t… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
99 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Gud er en god lytter - lær dit barn at tale med Gud! I bogen er der plads til at barnet både kan skrive, tænke, tegne og tale. 

Børn tænker over livets store spørgsmål og har brug for fortrolige at tænke, tale og filosofere med. Det kan være mor eller far, vennerne i børnehaven eller en kær bedste - men det kan også være Gud. For mange forældre kan samtaler om tro og Gud være spændende, men også lidt fremmede og svære - for hvordan er det lige, vi selv tror, og hvordan forklarer vi det med Gud.

'Hej Gud og alle engle' er barnets bog, men den er også et godt udgangspunkt for forældre til at føre disse samtaler og følge op på den kommunikation mange børn af sig selv indleder med Gud. 
I bogen er der plads til at barnet både kan skrive, tænke, tegne og tale. Den kan fungere som dagbog. Der er også opslag, der er relateret til jul, påske og pinse og til barnets dåbs- og fødselsdag. 

Med illustrationer af Karen Smedegaard

Produktdetaljer

Reference:b-9788775179633
Forfatter:Malene Fenger Grøndahl
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET