Hacker, Sort Læseklub

Dette er en flergangsbog, der kan bruges som et supplement til danskundervisningen på mellemtrinnet og i udskolingen. Hvem kan du stole på? Mek bruger lang tid foran sin computer. Han er både god til spil og ti… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
309,38 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Dette er en flergangsbog, der kan bruges som et supplement til danskundervisningen på mellemtrinnet og i udskolingen.

Hvem kan du stole på?

Mek bruger lang tid foran sin computer. Han er både god til spil og til at kode. Til gengæld er han ikke så god til at passe sin skole. En aften hacker han sig ind i skolens server for at ændre sin fraværsprocent. Men pludselig støder han på oplysninger, der ændrer hans liv.

Hacker er en vigtig bog, der sætter et aktuelt og moralsk dilemma på spil. Bogen er fyldt med aktion og spænding, og Mette Finderup formår som altid at holde læseren til ilden med en velskrevet og veldrejet fortælling.

Sort Læseklub
Hacker er henvendt til læsere fra 13 år og udkommer i serien Sort Læseklub, som er læsepædagogisk bearbejdede tekster. Bogen har lix 24. Der findes flere gode bøger til målgruppen i samme serie. Der er udarbejdet gratis læseforståelsesopgaver til bogen, der kan downloades på laeseklub.alinea.dk.

Produktdetaljer

Reference:b-9788723521798
Forfatter:Mette Finderup
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET