Familien Søstærk og den forheksede skat

Glædeligt gensyn med sprudlende sørøverfamilie skrevet og illustreret af den prisvindende forfatter Johnny Duddle.   Matilde, Jim og resten af familien Søstærk er tilbage i endnu et hæsblæsende … Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
99,95 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Glædeligt gensyn med sprudlende sørøverfamilie skrevet og illustreret af den prisvindende forfatter Johnny Duddle.

 

Matilde, Jim og resten af familien Søstærk er tilbage i endnu et hæsblæsende sørøvereventyr.

En magisk skat har forhekset familien Søstærk, og nu er det op til Matilde at redde dem. Men først skal hun narre søheksene. Det kommer til at kræve al hendes snilde, inklusive en bustur til Stille Strandby, en introduktion til det magiske internet og en særlig hund med en lang tunge.

 

Familien Søstærk og den forheksede skat er et vaskeægte sørøvereventyr for alle landkrabber. Den er velegnet til både højtlæsning og selvlæsning for børn fra ca. 10 år og op. De mange sjove illustrationer giver historien et særligt animeret liv, der næsten får læseoplevelsen til at minde om en tur i biografen.

 

Om forfatteren

Johnny Duddles første titel om familien Søstærk tog læserne med storm og vandt Waterstones Children’s Book Prize i 2012. Familien Søstærk og den forheksede skat er den tredje fortælling om de charmerende sørøvere, som alle er udkommet på dansk. Derudover findes også de fantastiske  billedbøger Gigantosaurus og Kongen af det ydre rum. Johnny Duddle har vundet stor anerkendelse som illustrator og blev blandt andet tildelt den fornemme opgave at illustrere de nye omslag ved relanceringen af alle syv bøger i Harry Potter-serien i efteråret 2015.

Produktdetaljer

Reference:b-9788740609660
Forfatter:Jonny Duddle
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET