Droner

Droner flyver med bomber og holder øje med orkaner.Droner redder folk i nød og tager flotte fotos.Nogle arbejder med droner. Andre leger bare med dem.Læs meget mere om droner i denne bog.Droner er en ny titel i… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
212,44 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Droner flyver med bomber og holder øje med orkaner.
Droner redder folk i nød og tager flotte fotos.
Nogle arbejder med droner. Andre leger bare med dem.
Læs meget mere om droner i denne bog.

Droner er en ny titel i TURBINEs serie af letlæste fagbøger “Jeg læser”.  Bogen om droner har et lix-tal på 15 og er udstyret med alt, hvad en fagbog skal indeholde som fx flotte fotos, faktabokse, simple grafer og registre. Bøgerne kan læses af lyst og indgå i forløb om faglig læsning i grundskolen.
Bøgerne i serien ”Jeg læser” skrives blandt andet af de erfarne forfattere Peter Bejder, Asker Hedegaard Boye, Per Straarup Søndergaard og Sara Ejersbo Frederiksen. Grafisk designer Ole Steen leverer seriens farverige udtryk, der gør fagbøgerne spændende for eleverne samtidig med, at de indeholder alt, hvad der kræves af genren.
På seriens hjemmeside www.jeglæser.dk  er der gratis lærervejledning og opgaver. Her kan man også læse en præsentation af forfatterne samt læse mere om serien og de kommende titler.
”Jeg læser”-bøgerne kan også læses digitalt på www.læsemaskinen.dk – det kræver abonnement. 

Produktdetaljer

Reference:b-9788740607789
Forfatter:Per Straarup Søndergaard
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET