Doktor Kolds testamente

En virkelig sjov og actionmættet historie til krimidrengene og -pigerne på 8-11 år.Hvad gør du, hvis lynet slår ned, og en genial professor pludselig står lige foran dig?Doktor Karl Kold blev puffet ned i en gl… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
312,50 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

En virkelig sjov og actionmættet historie til krimidrengene og -pigerne på 8-11 år.

Hvad gør du, hvis lynet slår ned, og en genial professor pludselig står lige foran dig?

Doktor Karl Kold blev puffet ned i en glasfryser for 40 år siden. Nu er han tilbage og vil have fat i sin psykotvillingbror, Jack, der frøs ham ned. Og som kalder sig kongen af Arsenal, kaster med øl-glas og har et chokoladespringvand i haven. Vennerne Milo, Tråd og June beslutter at hjælpe Karl. Og snart går den vilde jagt efter guldscepteret med de funklende diamanter … og efter den eneste modgift, der kan redde Karls liv.

’Doktor Kolds testamente’ er en sjov, skør og spændende børneroman af Bo Skjoldborg, der bl.a. står bag den Orlapris-nominerede ’Jagten på den talende hund’ og ’Vild’-bøgerne. Bogen egner sig til oplæsning fra 6 år og som selvlæsning fra 8 år.

Anmelderne skriver om forfatterens øvrige bøger:

"Hæsblæsende og sjov historie ... spændende fra start til slut," (DBC - om  'Jagten på elverguldet', 2016)

"For dem der elsker sjove bøger fyldt med action. Anbefales." (DBC - om 'Vild ø', 2015)

"Der må advares mod, at bogen kan risikere at være vanedannende." (Bogbotten – om ’Jagten på den talende hund', 2015)

"Drenge i alderen 9-12 år vil være stærkt underholdt af den nemt læste bog om Malte, Pi, Gritt og deres psykisk syge farfar." (Weekendavisen – om ’Vild gift’, 2014)

"Sjov og skør historie. Børn som har nydt Manu Sareens historier om Iqbal Farooq, vil formentlig også kunne lide denne bog." (DBC – om ’Vild jagt’, 2014)

Produktdetaljer

Reference:b-9788793389076
Forfatter:Bo Skjoldborg
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET