Pelle Haleløs fejrer jul

Det er blevet jul, og Pelle Haleløs og hans venner glæder sig til juleaften, til at pynte juletræet og få besøg af julemanden. Den frække kattekilling Fralle skal holde jul for første gang, og Pelle lover at læ… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
149,95 kr.
Bestillingsvare 3-7 hverdage

Beskrivelse

Det er blevet jul, og Pelle Haleløs og hans venner glæder sig til juleaften, til at pynte juletræet og få besøg af julemanden. Den frække kattekilling Fralle skal holde jul for første gang, og Pelle lover at lære ham alt, hvad han behøver at vide om julen. Men juleskolen går ikke helt, som Pelle havde tænkt sig, og inden længe er alle hans venner sure på ham. Er der nogen, der står bag alle ulykkerne – og som måske vil have alle julegaverne selv? Pelle Haleløs holder jul er en stemningsfuld julehistorie om det allervigtigste ved julen – at være gode ved hinanden.

Gösta Knutssons første bog om den kloge og søde Pelle Haleløs blev udgivet i 1939. De sjove og finurlige fortællinger med en vis alvorlig undertone har levet og er blevet læst i 75 år. Nutidens børn kan i allerhøjeste grad have glæde af de opdagelser og eventyr, som Gösta Knutson skrev for 75 år siden, historierne og deres budskab er stadig aktuelle i dag.

 

Produktdetaljer

Reference:b-9788702206753
Forfatter:Åsa Rönn;Michael Rönn
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET