På flugt

”Dit hus, dit hjem. Angrebet igen og igen. LIDT EFTER LIDT eller PLUDSELIGT! Alt er revet væk på et øjeblik. Det findes ikke mere. Farvel, hus. Farvel, hjem.” Med sit poetiske sprog fortæller Pimm van Hest om k… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
337,44 kr.
Bestillingsvare 3-7 hverdage

Beskrivelse

”Dit hus, dit hjem. Angrebet igen og igen. LIDT EFTER LIDT eller PLUDSELIGT! Alt er revet væk på et øjeblik. Det findes ikke mere. Farvel, hus. Farvel, hjem.”
Med sit poetiske sprog fortæller Pimm van Hest om krigens realiteter i børnehøjde. På flugt handler om en lille pige, hvis hjem er gennemhullet af pistolskud og bomber. Midt i kaosset finder den lille pige alligevel en hverdag med skolegang og venner, men til sidst bliver situationen så slem og frygten så stor, at hun må flygte. I et desperat forsøg på et finde et trygt sted at være, flygter hun med sin bamse over det store hav. Hun når frem til et land, hvor ikke alle mener, hun er velkommen, men hvor der heldigvis også er en masse venlige mennesker. Langsomt men støt letter krigens skygger, og hun kan til sidst give slip på frygten. Fortællingen bliver akkompagneret af hjertegribende smukke illustrationer af Aron Dijkstra, som også er forfatteren og illustratoren bag Ridder Roald.

En aktuel billedbog til børn og voksne, der kan hjælpe med at sætte ord på nogle af de ting der sker i verdenen lige nu.  

Andre bøger af Pimm van Hest er: En mave fuld af hemmeligheder, Vejrdrengen, Far, hvor er du?, Julius og Jeg ser, jeg ser. 

Produktdetaljer

Reference:b-9788740616606
Forfatter:Pimm van Hest
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET