Monster nummer et

Monster nummer et Eller hvorfor det er dødkedeligt at tælle får! Det er sengetid, men Mia er slet ikke træt. Far foreslår, at de kan tælle får, men Mia har en meget bedre ide. I stedet for får skal de… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
312,44 kr.
Bestillingsvare 3-7 hverdage

Beskrivelse

Monster nummer et

Eller hvorfor det er dødkedeligt at tælle får!

Det er sengetid, men Mia er slet ikke træt. Far foreslår, at de kan tælle får, men Mia har en meget bedre ide. I stedet for får skal de tælle monstre.

“ET monster ...” begynder far. Mia afbryder ham straks og spørger: “Hvordan ser monsteret ud?” Mia er nødt til at vide, hvordan monsteret ser ud, for ellers kan hun jo ikke tælle dem. Så far må beskrive monsteret, og inden længe er han i gang med at fortælle om det søde monster og landsbyen, som Monster nummer Et bor i.

Far og Mia når kun at tælle til monster nummer et, før Mia må overgive sig til søvnen. FOr det tager længere tid at tælle monstre end får.

Monster nummer et er en fortryllende godnathistorie for alle børn, der elsker monstre. Den er illustreret af Joëlle Tourlonias, der har en helt særlig evne til at få en indbydende varme ind på siderne. Selv i en bog, der handler om monstre. Men nu er der også tale om et venligt monster, der danser ballet.

 

Produktdetaljer

Reference:b-9788771418590
Forfatter:Markus Heitz
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET