Mads på byggepladsen

Herlig billedbog for alle elskere af vejtromler, lastbiler og kraner.Hver dag står Mads og kigger ind gennem hegnet til byggepladsen. Han studerer de store maskiner: vejtromlen, cementbilen og kranen.Når det bl… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
337,44 kr.
Bestillingsvare 3-7 hverdage

Beskrivelse

Herlig billedbog for alle elskere af vejtromler, lastbiler og kraner.

Hver dag står Mads og kigger ind gennem hegnet til byggepladsen. Han studerer de store maskiner: vejtromlen, cementbilen og kranen.
Når det bliver middagstid går alle arbejdsmændene ind i den lille skurvogn for at spise frokost. Imens holder Mads øje med, at ingen sniger sig ind på byggepladsen.
Men en dag kommer to store drenge forbi. De mener ikke, at Mads tør klatre under hegnet og ind på pladsen.
Men det tør Mads godt! Og han tør også kravle op i damptromlen og starte den!
De store drenge skynder sig at ringe til politiet og fortælle, at en lille dreng er brudt ind på byggepladsen og har startet en af de store maskiner.
Og bagefter kravler Mads op i cementbilen og i den store kran!
Er den unge da fuldstændig tosset, spørger de store drenge. Det kunne man måske godt tro, men hvis man kigger godt på billederne, finder man en rigtig god grund til, at Mads er kravlet ind på byggepladsen ..

Mads på byggepladsen er en sjov billedbog med masser af maskiner. Billedsiden afslører, at Mads er klogere, end man først skulle tro, ja, faktisk viser det sig, at Mads kan opklare den forbrydelse, som ingen af de andre har opdaget endnu.

Produktdetaljer

Reference:b-9788740615449
Forfatter:Tjibbe Veldkamp
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET