Laura og efteråret

Pauline Oud har skrevet endnu en sød børnebog om Laura. Denne gang er Laura på besøg hos sin farmor, de skal i haven. Laura finder en masse spændende ting i haven. Hun finder kastanjer, grankogler og bog. Hun m… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
337,44 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Pauline Oud har skrevet endnu en sød børnebog om Laura.

Denne gang er Laura på besøg hos sin farmor, de skal i haven. Laura finder en masse spændende ting i haven. Hun finder kastanjer, grankogler og bog. Hun møder også forskellige dyr og insekter i haven. Først støder hun på en edderkop, som hun synes er lidt væmmelig, men med en sang og med farmors hjælp opdager Laura, at edderkopper slet ikke er så væmmelige. Laura møder også pindsvinet og uglen som bor i farmors have. Til sidst hjælper Laura med at finde det allerflotteste græskar i farmors have, som de skal lave suppe af til aftensmad. Da de kommer indenfor, laver Laura flotte dyr og svampe ud af grankogler, ler og farvet papir. Farmor skærer et ansigt i græskaret og sætter et lys i. De slutter dagen af med en stor portion dejlig græskarsuppe.

Bagerst i bogen er der vejledninger til, hvordan du laver dyr og svampe ligesom Laura. Bogen er en god inspirationskilde til efterårsaktiviteter.

Produktdetaljer

Reference:b-9788740617399
Forfatter:Pauline Oud
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET