Langt borte

GRIB DAGEN! MEN GLEM IKKE AT DRØMME OM FREMTIDEN. Livet er mere og større end at skaffe sig til dagen og vejen.Det er mindst lige så vigtigt at rette blikket mod fjerne horisonter. Sådan er indholdet … Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
230 kr.
Bestillingsvare 3-7 hverdage

Beskrivelse

GRIB DAGEN! MEN GLEM IKKE AT DRØMME OM FREMTIDEN. Livet er mere og større end at skaffe sig til dagen og vejen.Det er mindst lige så vigtigt at rette blikket mod fjerne horisonter. Sådan er indholdet af det filosofiske budskab fra den anerkendte kinesiske digter og børnebogsforfatter, professor Cao Wenxuan. Forfatteren lægger nemlig direkte citeret følgende ord i munden på en frø: ”Som frø er det ikke nok for mig kun at vide, hvordan man fanger insekter eller sidder og kvækker hele dagen – jeg må også bruge noget tid på at sidde og stirre ud i det fjerne.”

Langt borte er en filosofisk fabel om at gribe dagen, men også finde evigheden i øjeblikket. 

Billedbogen er blevet til gennem et usædvanligt samarbejde mellem den berømte kinesiske forfatter Cao Wenxuan og danske illustrator Birde Poulsen, som af alle herhjemme anerkendes for hendes uovertrufne evne til at lægge  meget udtryksfulde træk ind i sine dyretegninger.

Produktdetaljer

Reference:b-9788779163010
Forfatter:Cao Wenxuan og Birde Poulsen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET