Kalle Vaskebjørns Vaskeri

Det er en smuk sommerdag, og Kalle Vaskebjørn og hans ven pindsvinet Theo ligger og slumrer under en parasol. Eller det vil sige, Theo sover, mens Kalle er i fuld gang med at lægge planer. Han vil nemlig starte… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
337,44 kr.
Bestillingsvare 3-7 hverdage

Beskrivelse

Det er en smuk sommerdag, og Kalle Vaskebjørn og hans ven pindsvinet Theo ligger og slumrer under en parasol. Eller det vil sige, Theo sover, mens Kalle er i fuld gang med at lægge planer. Han vil nemlig starte en forretning. Hans bedstemor har sendt ham en vaskemaskine med pakkeposten i håb om, at Kalle vil føre hendes vaskeri videre. 
Det, synes Kalle og Theo, lyder spændende, og de går straks i gang med at male plakater og finde på slogans til deres vaskeri: ”Er din garderobe et rent svineri, så kom forbi Kalles vaskeri.” De hænger plakaterne op i hele skoven, og inden længe vælter det ind med kunder. Elgen vil gerne have vasket sin tophue, bæveren vil gerne have vasket sin blå sweater, slangen vil gerne have renset sin yoga T-shirt og egernet sine badebukser.
Kalle vasker løs i sin nye vaskemaskine, men da han skal hænge tøjet op til tørre, får han et chok! Noget af tøjet har skiftet farve, noget andet er skrumpet og noget tredje er blevet større. Hvad skal han dog sige til sine kunder?

En sjov billedbog, der er velegnet til oplæsning. 

Produktdetaljer

Reference:b-9788740620214
Forfatter:Katja Richert
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET