Hvis jeg flytter i en flaske

“Føj for den! Til aftensmad jeg hader alt med gæller. Så hvorfor vil du friste mig med fiskefrikadeller?”   En klam fiskefrikadelle, en død kat, en skrotmaskine og en sort æske med farlig-ord… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
312,44 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

“Føj for den!

Til aftensmad

jeg hader alt med gæller.

Så hvorfor vil du friste mig med

fiskefrikadeller?”

 

En klam fiskefrikadelle, en død kat, en skrotmaskine og en sort æske med farlig-ord er nogle af ingredienserne i denne bog. “Hvis jeg flytter i en flaske” er en samling digte til børn. Glade, skøre, triste og tænksomme rim til friske børn - og deres fjollede forældre.

 

 

Om forfatter og illustrator

Forfatter Christine Lund Jakobsen har tidligere udgivet børnesange og fungeret som både komponist, musiklærer og korleder. Det musiske talent går tydeligt igen i de fængende og originale rim i ”Hvis jeg flytter i en flaske”. Hun er født i Hjørring, hvor hun også bor og arbejder i dag. En stor del af barndommen er hun dog opvokset i Saltum ved Vesterhavet.

 

Bogens illustrator Jørgen Eivind Hansen har en lang række børneudgivelser bag sig og er kendt for sin humoristiske og farverige streg, der er som skabt til det sprudlende univers i ”Hvis jeg flytter i en flaske”.

Produktdetaljer

Reference:b-9788771419245
Forfatter:Christine Lund Jakobsen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET