En efterårsdag i byen

En efterårsdag i byenFlot kigge-finde-bog med mange charmerende detaljer og herlige illustrationer.Tidligere er udkommet En vinterdag i byen og En forårsdag i byen og i denne fine kigge-finde-bog af… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
311,25 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

En efterårsdag i byen

Flot kigge-finde-bog med mange charmerende detaljer og herlige illustrationer.

Tidligere er udkommet En vinterdag i byen og En forårsdag i byen og i denne fine kigge-finde-bog af Rotraut Susanne Berner er det nu blevet efterår i den travle by.

I den solide papbog i stort format følger vi byens beboere og deres forskellige gøremål. Frederik og Andrea har høstet deres kæmpegræskar og er på vej ind til græskarkonkurrencen i kulturhuset, Peter og Oscar deltager i lygteoptoget, Carlos og Søren har travl med at feje alle bladene sammen, og til byfesten mødes alle til musik og dans. Papegøjen Niko er stukket af og gemmer sig på hver side - kan du finde ham?

Børn vil elske at følge med i de forskellige historier og lede efter små detaljer - og jo mere, man kigger, jo flere små optrin dukker op, som man kan følge gennem bogen.

En rigtig charmerende bog, der er sjov at ´læse´ (den indeholder ingen tekst og kun få ord) for både børn og voksne. Bogen er tegnet af den tyske illustrator Rotraut Susanne Berner, der i 2006 modtog en særpris af den tyske Jugendlitteraturpreis for sine bøger. Hendes kigge-finde-bøger om den myldrende by er udkommet i 15 lande verden over.

Produktdetaljer

Reference:b-9788770909129
Forfatter:Rotraut Susanne Berner
Sprog:Dansk

ANDRE HAR OGSÅ SET