Dette er en bog fuld af monstre

Kun de modigste tør tage med forfatter og illustrator Guido van Genechten på tur gennem denne monsterbog. Helt som titlen lover, er det en bog fuld af monstre, som ingen har lyst til at møde ansigt til ansigt.D… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
337,44 kr.
Bestillingsvare 3-7 hverdage

Beskrivelse

Kun de modigste tør tage med forfatter og illustrator Guido van Genechten på tur gennem denne monsterbog. Helt som titlen lover, er det en bog fuld af monstre, som ingen har lyst til at møde ansigt til ansigt.

Det er vigtigt at forberede sig inden denne bog læses. Undervejs skal der bruges en tøjklemme, ørepropper, gummistøvler, mod, vilje og nerver af stål. For det er ikke bare en monsterbog, det er en turguide gennem monsterland. Først forbi de små og nuttede monstre. Og de stinkende monstre. Og de larmende. Det bliver hele tiden mere og mere farligt, så modet får man brug for. Men for enden af rejsen venter et diplom til dem, der tør tage hele turen.
Når turen slutter, mærkes koldsveden under trøjen. Modet er vokset, og det samme er ens viden om monstre.

Guido van Genechten står bag mange underholdende billedbøger. Der er garanti for god underholdning for både store og små i hans univers.

Produktdetaljer

Reference:b-9788740616576
Forfatter:Guido van Genechten
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET