Der bor en tiger i min mormors have

Nora er på besøg hos sin mormor, og hun keder sig. Der sker jo ingen ting. Jo, siger mormor og peger ud mod haven: ”Jeg tror, jeg så en tiger derude i morges.”Nora tror ikke rigtig på mormor, men mormor insiste… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
337,44 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Nora er på besøg hos sin mormor, og hun keder sig. Der sker jo ingen ting. Jo, siger mormor og peger ud mod haven: ”Jeg tror, jeg så en tiger derude i morges.”
Nora tror ikke rigtig på mormor, men mormor insisterer på, at der også er guldsmede på størrelse med fugle, menneskeædende planter og en gnaven isbjørn derude.
Selv om Nora stadig er ret skeptisk, så drager hun ud på eventyr i haven sammen med giraffen Gustav. Og hov, der kommer en kæmpe guldsmed flyvende. Og pludselig er Gustav ved at blive spist af en plante. Og der sidder en gnaven isbjørn og fisker. Findes tigeren så også? Eller er det mon bare en orange kat? Det kan være svært at blive helt klog på.

Der bor en tiger i min mormors have er en fantasifuld og skøn billedbog, som også stiller det store filosofiske spørgsmål: Hvordan kan vi vide, at noget findes? Det er eksistensfilosofi i et hyggeligt og fantasifuldt børneunivers.

Teksten og illustrationerne er lavet af Lizzy Stewart, der har begået en vidunderlig og charmerende billedbog, der allerede er udkommet på flere sprog.

Produktdetaljer

Reference:b-9788740612219
Forfatter:Lizzy Stewart
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET