Antal og ting

“Antal og ting” er en finurlig samtalebog om, at ting kan være ens på forskellige måder.  Drengen og mor sejler rundt og samler insekter, cykler og mange andre ting. Skibet bliver fyldt med ting, so… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
123,75 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

“Antal og ting” er en finurlig samtalebog om, at ting kan være ens på forskellige måder. 

Drengen og mor sejler rundt og samler insekter, cykler og mange andre ting. Skibet bliver fyldt med ting, som kan sorteres efter antal. 

Formålet med denne lille bog er at fokusere på antal som en egenskab ved ting.

Fokus er på:
  • Ens og forskellig. Drengen finder to forskellige slags mariehøns. De er ikke helt ens, den ene har 2 pletter, den anden har 7 pletter.
  • Sortering. Hov, mariehønen med 2 pletter kravler over til cyklen med 2 hjul. Drengen og moren hjælper hinanden med at sortere tingene, så de kommer i rum med andre ting med samme antal.
En bog i serien "Matematik før skolen", der er tre små billedbøger til de 2-5 årige og deres voksne. Formålet med bøgerne er at styrke børn evne til spontant at bruge antal når de snakker. 

Førskolematematik handler ikke om at gå igang med skolen lidt tidligere, men om at blive introduceret til de helt fundamentale forudsætninger for talbehandling: tælleremsen, én mere, opdeling i grupper, hverdagsting, talsymbolerne, tal på fingrene og tal som en egenskab ved ting. 

Højtlæsning er altid en hyggestund, særligt med bøger som engagerer og begejstrer børnene.

Produktdetaljer

Reference:b-9788792435385
Forfatter:Pernille Pind
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET