Victors valg. En mors beretning

I en mail forfattet på vej mod Syrien skrev hendes 20-årige søn Victor, at han aldrig mere ville vende hjem. Han ønskede det bedste for sin mor, far og søster i Aarhus. Nu ville han leve og dø for Allah.  … Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
249,95 kr.
Bestillingsvare 3-4 hverdage

Beskrivelse

I en mail forfattet på vej mod Syrien skrev hendes 20-årige søn Victor, at han aldrig mere ville vende hjem. Han ønskede det bedste for sin mor, far og søster i Aarhus. Nu ville han leve og dø for Allah.  

Da Lone Kristensen ni måneder senere modtog en sms fra et irakisk nummer, vidste hun, at hendes søn havde nået begge mål.  

I en barsk og bevægende beretning ser Lone Kristensen tilbage på sit liv, før og efter at hendes søn konverterede til islam og fór vild i tilværelsen efter et ophold på en koranskole i Kairo i sommeren 2012. Hun fortæller om de forbandede folkeskoleår, der gik forud. Om mobning, skoleskift og det desperate liv som mor til en teenager med en psykiatrisk diagnose . Og hun fortæller med hudløs ærlighed om at miste kontakten til sin søn og retningen i sit eget liv.

Produktdetaljer

Reference:b-9788771597059
Forfatter:Lone Kristensen med Stig Matthiesen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET