Ukuelig

“Jeg læste bogen i ét stræk og med en følelse af ærefrygt for, hvad mennesker er i stand til at udholde uden at gå i stykker mentalt. Men også med en dyb lede over, hvad mennesker er i stand til at gøre mo… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
299 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

“Jeg læste bogen i ét stræk og med en følelse af ærefrygt for, hvad mennesker er i stand til at udholde uden at gå i stykker mentalt. Men også med en dyb lede over, hvad mennesker er i stand til at gøre mod hinanden.”
– Weekendavisen“

"Monumentalt mesterværk. Den pureste læsefryd … ”Ukuelig” er en usædvanlig bog om en usædvanlig mand."
6/6 stjerner – Jyllands Posten

“…undervejs er man blevet revet med, overbevist, overvældet […].  En uforglemmelig bog.”
5/6 stjerner – Politiken

En eftermiddag i maj 1943 styrtede et amerikansk bombefly ned i Stillehavet og forsvandt, men flyets bombeoperatør fik sig bjærget op på en redningsflåde. Dermed begyndte en af de mest bemærkelsesværdige odysseer under 2. Verdenskrig.   

 Ukuelig blev nr. 1 på New York Times’ bestsellerliste ved udgivelsen i 2010 og har siden ligget på listen i mere end to år. Den blev samtidig blev kåret af Times som årets bedste bog inden for faglitteratur/biografi.  

 Den fortæller om Louis Zamperini, der kom fra beskedne kår, deltog i 5.000-meter-løbet i De Olympiske Lege i Berlin i 1936 og som 24-årig kom ind i flyvevåbnet i 1941.   

 Som dreng havde han været vild og rastløs, som teenager opdagede han, at han havde et fremragende talent for at løbe, og som ung mand befandt han sig nu på en redningsflåde på det åbne hav, der strakte sig tusindvis af kilometer i alle retninger. Her oplever han angribende hajer, en flåde, der smuldrer, tørst og sult og beskydning fra et fjendtligt fly. Forude venter endnu mere grusomme trængsler.

   Ukuelig er en tankevækkende fortælling om en utrolig mand, der bliver drevet langt ud over de eksistensgrænser, man kan forestille sig, men som alligevel formår at gengælde desperation med opfindsomhed, lidelse med håb, beslutsomhed og humor, brutalitet med oprør.   Med denne bog har Laura Hillenbrand skrevet en uforglemmelig bog om Louis Zamperini – der i dag er 96 år – og hans usandsynlige og uforglemmelige rejse. Bogen er et testamente om et menneskes ukuelige livsvilje. 


Produktdetaljer

Reference:b-9788792845481
Forfatter:Laura Hillenbrand
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET