Uforfærdet

En rejse fra smertelige minder til ufattelig nådeJosh McDowell er en af verdens mest kendte evangelister. Men hans historie begynder med en lille dreng på en gård... som ikke troede på Gud.En hård startDet sige… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
199 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 2-4 hverdage

Beskrivelse

En rejse fra smertelige minder til ufattelig nåde

Josh McDowell er en af verdens mest kendte evangelister. Men hans historie begynder med en lille dreng på en gård... som ikke troede på Gud.En hård start

Det siges, at barndommen er den smukkeste af livets årstider. Og sådan bør det være. Men det var ikke sandt for Josh McDowell. Han voksede op på en gård, hvor ham og hans søskende arbejdede meget. Hans far var alkoholiker, og ofte stærkt beruset og voldelig. Han viste ikke kærlighed, men så på Josh som en arbejdskraft på gården.

Josh gennemlevede også flere års smerteligt seksuelt misbrug af en af gårdarbejderne. Midt i en situation, som intet barn burde være udsat for, skreg Josh til Gud om hjælp. Men Gud virkede tavs. Derfor mente Josh, at Gud ikke hørte på ham – eller at han måske slet ikke fandtes. Da Joshs mor døde, flyttede han hurtigt hjemmefra og besluttede at få sig en uddannelse.

På anti-kristeligt korstog

På skolen stødte han på en gruppe kristne, og i den forbindelse blev han opsat på at bevise, at Kristus ikke opstod fra de døde. Han greb det videnskabeligt an og fik møder med forskellige lærde mennesker rundt om i Europa. Men det gik ikke helt som planlagt...

Han drog ud for at modbevise Jesus genopstandelse. Desværre for hans korstog havde han overset noget - Kristus - og i mødet med Ham endte Josh ironisk nok med at arbejde for universitetsmissionen Campus Crusade for Christ, som i dag har over 25.000 missionærer i 191 lande, der forkynder Jesu opstandelse på over 1740 universiteter. Gud er ikke uden humor.

Det var starten på en drengs overvindelse af ufattelig modgang og vejen til et liv som en af de mest indflydelsesrige evangelister for Kristus, verden nogensinde har kendt.

Dette er Josh McDowells sande historie

For første gang afslører Josh hele den dramatiske åndelige forvandling, der skete, da han så sin fortid i øjnene og lagde alt fuldstændig i Guds hænder. Det er en historie om at overvinde skam, sorg og fortvivlelse og tage imod ægte kærlighed. Det er en beretning om Guds nåde: Når man er udsat for det værste, livet har at byde på, kan man alligevel komme ud på den anden side som hel, fri – og uforfærdet.

Produktdetaljer

Reference:b-9788771328059
Forfatter:Josh McDowell
Sprog:dan

Andre har også set