Red Notice

 En sand historie –  lige så spændende som en thriller.   Moskva efter Sovjetunionens fald: Oligarkerne sikrer sig godbidderne. Den amerikanske forretningsmand Bill Browder udnytter det histori… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
299,95 kr.
Bestillingsvare 3-7 hverdage

Beskrivelse

 En sand historie –  lige så spændende som en thriller.  

Moskva efter Sovjetunionens fald: Oligarkerne sikrer sig godbidderne. Den amerikanske forretningsmand Bill Browder udnytter det historiske øjeblik og investerer i de nye firmaer, der skyder op. Men så kommer han på tværs af Putin og hans politik. Han bliver afpresset, forfulgt og truet – og er pludselig fredløst vildt i et Rusland, hvor vilkårlighed, kynisme og tyranni hersker.

Browders advokat Sergej Magnitskij bliver fængslet på meget tyndt grundlag, tortureret og til sidst slået ihjel i fængslet. Og Browder selv chikaneret og forfulgt på det groveste. Dette bliver startskuddet for en ny ”karriere” for Browder som menneskerettighedsaktivist, ildsjæl og bekæmper af korruption og magtmisbrug i Rusland.  

"Bekendelsesskrift, vidneforklaring og thriller – alt på én gang... Hårrejsende. En pokkers god bog!" – The Times  

”En sand, vigtig og inspirerende historie … et must-read.” – Walter Isaacson

RED NOTICE: Et kommuniké udstedt af Interpol, hvori der anmodes om arrestation af eftersøgte med henblik på udlevering. Et "Red Notice" er det nærmeste, man i dag kommer en international arrestordre.

Produktdetaljer

Reference:b-9788793323384
Forfatter:Bill Browder
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET